Aansprakelijkheid en rechtsbijstand voor ZZP'ers in de Zorg

U werkt als ZZP'er in de zorg en hebt zelf de vrijheid en flexibiliteit om uw opdrachtgevers en cliënten optimaal van dienst te zijn. Maar wat als er iets fout gaat en u aansprakelijk wordt gesteld? Of als er een juridisch conflict ontstaat? Zulke risico’s sluit u natuurlijk liever uit. En dat kan heel eenvoudig en goedkoop met een pakket dat wij hebben ontwikkeld speciaal voor ZZP'ers in de zorg: Bedrijfsimpulz voor zelfstandigen in de zorg

Nieuws
Datum: 26-03-2018

Wat houdt het pakket in?

Het pakket is speciaal bedoeld voor ZZP'ers in de zorg. U dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • U bent werkzaam als helpende, verzorgende of verpleegkundige zorgprofessional;
  • Als verpleegkundige heeft u een BIG registratie;
  • U heeft geen personeel.

U bent met dit pakket verzekerd voor aansprakelijkheid en rechtsbijstand tegen een vaste premie. Bovendien is het voor u eenvoudig, en tegen gunstige condities, het pakket uit te breiden met uw autoverzekering en/of arbeidsongeschiktheid verzekering.

Wat is verzekerd?

U bent verzekerd voor schade aan zaken of personen waarvoor u aansprakelijk kunt worden gesteld door anderen tijdens uw werkzaamheden als ZZP'er ind e Zorg. Daarnaast bent u verzekerd van professionele juridische ondersteuning bij juridische conflicten, inclusief incasso rechtsbijstand indien uw opdrachtgever niet wil betalen.

Wat is niet verzekerd?

U bent niet verzekerd voor werkgeversaansprakelijkheid en arbeidsconflicten met personeel. Het pakket is namelijk speciaal bedoeld voor ZZP'ers in de Zorg.

 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.